Skip to content

Bar op locatie

Inzetbaar voor jouw zakelijk of privé evenement

Corona proof borrelen

All-in prijzen

Gratis annuleren

Offerte binnen 48 uur

Sfeervol barconcept voor elk event

Bars & Cars biedt mobiele barren inclusief dranken en barpersoneel aan voor bedrijfsevenementen en particuliere feesten in Nederland en België. Met onze Pop-Up BarrenGin Tonic CocktailbarBubble Bar en de Formule 1 Bar verzorgen wij een complete mobiele bar inclusief dranken en personeel voor jouw feest of event. Wij zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten!

Voor onze barconcepten worden klassieke Piaggio Ape’s (de Italiaanse driewielers), stijlvolle Mini’s of Industriële Barren ingezet waardoor er een sfeervolle mobiele bar én een echte eyecatcher op jouw event staat. 

Kies het barconcept dat past voor jouw event en laat je verrassen door het effect van onze unieke mobiele barren! Je kan zelfs een combinatie maken van meerdere barren. 

Onze barconcepten bieden wij Corona Proof aan. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wij zorgen voor een complete bar tijdens jouw bedrijfsborrelverjaardagsfeest of bruiloft op jouw locatie.

Kies de bar voor jouw event of feest

Pop-Up Bar

Op zoek naar een all-in Pop-Up Bar die je van heerlijke tapbieren, wijnen, fris & sappen voorziet? Vraag ook naar het hapjesarrangement.

Bubbels!

Proost met deze Pop-up Bubble Bar tijdens jouw bruiloft of feest op originele wijze. Van frisse bubbels van de tap tot luxe hapjes. 

Gin Tonic Bar

Geniet tijdens jouw feest van deze Gin Tonic Bar met diverse soorten Gin Tonic cocktails gemaakt van heerlijke verse ingrediënten!

Cocktailbar

Heerlijk zomers genieten van ons ruime assortiment van verschillende cocktails en mocktails op jouw locatie! Live bereid met verse garneringen.

Welke bar past het best bij jouw evenement?

Piaggio Biertruck
Pop-Up Bar met tap
Op zoek naar een mooie eyecatcher die je ook nog eens van de heerlijkste dorstlessers voorziet? Bier en/of wijn van de tap! Met personeel en/of catering.
Meer info
Gin Tonic Cocktailbar op locatie
Gin Tonic Cocktailbar
Geniet tijdens jouw feest van de Gin Tonic Cocktailbar met diverse soorten Gin Tonic cocktails gemaakt van heerlijke verse ingrediënten.
Meer info
bubbels-500
Bubbels Bar
Proost met deze Pop-up Bubble Bar tijdens jouw bruiloft of feest op originele wijze. Van frisse bubbels van de tap tot luxe Champagne met hapjes.
Meer info
koffie-tuktuk-500
Koffie Tuktuk
Start of eindig jouw event met een van onze mobiele Koffie Tuktuk op locatie. Geniet van verse koffie en heerlijke lekkernijen en/of gezonde verse sapjes
Meer info
barrenmix-500
Bedrijfsfestival
Wil je niet één maar meerdere mobiele barren inzetten voor jouw feest of bedrijfsfestival op eigen locatie? Ook dat kan bij Bars & Cars!
Meer info
Piaggio Ape bar in stretchtent
Bar op maat
De mogelijkheden van onze mobiele barren zijn eindeloos! In combinatie met de verhuur van onze Bars & Cars bieden wij ook optionele barconcepten en bijkomende producten en diensten aan. Overleg met ons jouw wensen en wij zorgen ervoor dat het gewenste barconcept op jouw event gereed staat.
Meer info

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×