Skip to content

Bruisende Bubbels Bar

Iets te vieren? Tijd voor bubbels!

Corona proof borrelen

Groot assortiment bubbels

Bubbels + Hapjes

Alcoholvrije bubbels

Uniek voor jouw bruiloft of feest!

Proost tijdens jouw bruiloft of feest op originele wijze! Vanuit deze stijlvolle Bubbels Bar met barpersoneel serveren wij op vrijwel iedere locatie bruisende bubbels!

Kies jouw favoriete bubbels: van frisse Prosecco, heerlijke Cava tot luxe Champagne of bubbels van de tap! Daarnaast serveren wij ook alcoholvrije bubbels en smaakvolle borrelhapjes. 

Wil je dat wij naast de bubbels ook andere dranken schenken? Dat kan! Kies voor ons wijnassortiment, bieren van de tap, frisdranken, verse sappen of versbereide Gin Tonic of Mojito cocktails.

Voor onze barconcepten zetten wij een van onze eyecatchers in. Kies voor een Italiaanse Piaggio Ape Classic of Piaggio Ape 50, stijlvolle MINI Bar, Industriële Bar of handige Coolrolly Bar als sfeervolle bar én eyecatcher op jouw locatie. 

Complete Bubbels Bar voor bruiloften, jubileumfeest, housewarming of de opening van jouw nieuwe bedrijfspand!

—— Bubbels, Bubbels & Bubbels

Bubbels Bar

Afkoop of nacalculatie?
Kies tussen verschillende arrangementen inclusief de Bubbels Bar met bubbels. Of toch liever de dranken op nacalculatie? Neem contact op voor een offerte.

Het assortiment Bubbels is ook biologisch te bestellen.

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn populaire opties beschreven die i.c.m. onze Bubbels Bar erbij kunnen worden gehuurd.

Mix de barren

Combineren met de  Cocktailbar? Dat kan!

Borrelhapjes 1

Borrelhapjes

Smaakvolle mix van verse borrelhapjes

Renault Estafette Bar

Foodtruck(s)

Foodtruck op jouw feest? Ook dat kan!

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Aankleding

Van statafels en heaters t/m complete (stretcht)tenten.

F1 Bar F1 Simulator Actiefoto

Entertainment

Van DJ’s en Bands t/m Race Simulators en VR.

—— Bubbels Bar

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw bedrijfsborrel, feest of event te regelen? Met onze Pop-Up Bubbels Barren regelen wij een compleet verzorgde pop-up borrel met bruisende bubbels op jouw locatie.

Onze barconcepten worden aangeboden inclusief dranken, personeel, transport en de op- en afbouw op jouw locatie. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Corona proof Borrelen

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze deze Bubbels Bar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden in jouw eigen bedrijf. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Bubbels Bar toch annuleren i.v.m. het Coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte