Skip to content

Mojito Cocktailbar

Geniet van onze Cubaanse cocktails & mocktails!

Corona proof borrelen

Groot aanbod cocktails

Ook alcoholvrije cocktails

All-in arrangementen

Geniet van frisse Mojito's op jouw feest!

Wil je extra genieten op jouw bruiloft, feest of bedrijfsborrel? Boek onze sfeervolle Mojito Cocktailbar met barpersoneel op jouw locatie met een breed aanbod van verschillende Mojito cocktails. Alle cocktails worden live bereid met verse garneringen.

Voor onze Mojito Cocktails zorgen wij voor o.a. diverse soorten Rum & heerlijke verse ingrediënten. Combineer de Mojito cocktails met de populaire Gin Tonic Cocktails, Cuba Libre of enkele alternatieve cocktails. Daarnaast serveren wij ook alcoholvrije mocktails, zoals de Virgin Mojito en Virgin Gin Tonic.

Voor onze barconcepten zetten wij een van onze eyecatchers in. Kies voor een Italiaanse Piaggio Ape Classic of Piaggio Ape 50, stijlvolle MINI Bar, Industriële Bar of handige Coolrolly Bar als sfeervolle bar én eyecatcher op jouw locatie. 

Complete Cocktailbar voor jouw bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, housewarming of de opening van het nieuwe bedrijfspand!

—— Geniet van frisse Mojito's

Mojito Cocktailbar

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn de populairste opties beschreven die i.c.m. onze Cocktailbar erbij kunnen worden gehuurd.

Mix de barren

Combineer deze bar met de Bubbels Bar!

Industriële Bar

Borrelhapjes

Smaakvolle mix van verse borrelhapjes.

Renault Estafette Bar

Foodtruck(s)

Foodtruck op jouw feest? Ook dat kan!

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Aankleding

Van statafels en heaters t/m complete (stretcht)tenten

F1 Bar F1 Simulator Actiefoto

Entertainment

Van Race Simulators & VR games tot DJ shows

—— Mojito Cocktailbar

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw bedrijfsborrel, feest of event te regelen? Met onze Pop-Up Cocktailbarren regelen wij een compleet verzorgde pop-up borrel met cocktails op jouw locatie.

Onze barconcepten worden aangeboden inclusief dranken, personeel, transport en de op- en afbouw op jouw locatie. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Corona proof Borrelen

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze deze Cocktailbar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden in jouw eigen bedrijf. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Mojito Cocktailbar toch annuleren i.v.m. het coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×