Skip to content

Race Simulators

Professionele Race Simulators

Race Simulators huren

Wil jij racen als jouw favoriete F1 racecoureur over een van de officiële F1 circuits? Stap in onze F1 Race Simulator Red Bull Racing en scheur over de bekende circuits. Start de competitie, race tegen jouw collega’s/vrienden en zorg dat jij als eerste over de finish komt. 

Onze professionele race simulators worden verhuurd in combinatie met onze barconcepten Race Bar en Mobiele Bar of als unieke eyecatcher op jouw beursstand of zakelijk event. De simulators zijn perfect inzetbaar als competitieve entertainment tijdens jouw bedrijfsborrel, feest, beurs of congres! De simulators bestaan uit officiële Red Bull Playseats met een replica van een echte F1 stuur met force feedback voor het ultieme racegevoel. Een groot TV scherm op statief zorgt voor goed zicht op de baan voor de coureur en het publiek kan gemakkelijk naar de race kijken. Daarnaast bieden wij altijd de nieuwste officiële F1 game aan met de laatste updates van de F1 coureurs en circuits.

Unieke race simulators voor bedrijfsborrels & -feestenbeurzen en zakelijke events!

—— Specificaties

Race Simulator

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn de populairste opties beschreven die i.c.m. de Race Simulators erbij kunnen worden gehuurd.

Mobiele Bar

Geniet van heerlijke dranken in bar.

Dranken

Heerlijke bieren, wijnen & feestelijke bubbels!

Industriële Bar

Borrelhapjes

Smaakvolle mix van verse borrelhapjes.

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Eventmaterialen

Van statafels en heaters t/m complete (stretcht)tenten

JBL Boombox Self-service Bar

Entertainment

Huur JBL Soundbar voor achtergrondmuziek.

—— Racen & Borrelen

Unieke entertainment voor elke bedrijfsborrel

De racesport is “hot” in Nederland en de populariteit neemt toe. De Race Bar zorgt voor een unieke mix van racen en gezellig borrelen op jouw eigen locatie. Wij zorgen voor een compleet barconcept waarbij je in de huid van een echte autocoureur kunt kruipen en daarnaast heerlijk kunt borrelen met collega’s en vrienden.

Race Simulators

De Race Simulator bestaat uit o.a. officiële playseats. Deze playseats geven je een realistisch racegevoel doordat je net zoals de coureur in de seat zit. Wist je dat zelfs echte coureur geholpen hebben bij de ontwikkeling van deze ultieme racebeleving en zich op deze simulators voorbereiden op hun volgende race? 

Race virtueel op jouw favoriete circuit!

Door de inzet van populaire race simulators en een sfeervolle mobiele Race Bar kun je op vrijwel elke locatie een echte Race Experience beleven. Hierdoor hoef je zelf echt niet naar het circuit te gaan. Met de nieuwste racegames kun je bovendien jouw favoriete circuit en coureur kiezen. Ready to race?!

—— Offerte ontvangen?

Ontvang een duidelijke en vrijblijvende offerte

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×