Skip to content

Over ons

Een kijkje achter de schermen

Passie voor het vak

Combineer een gezonde passie voor horeca en auto’s en je hebt Bars & Cars. Zeg je Bars & Cars, dan zeg je Stan Bus. Als trotste eigenaar verzorgt Stan en zijn horecateam de drankencatering op bedrijfsborrels, feesten en events in Nederland.

Stan was al vroeg in de horeca actief waarbij hij heeft gewerkt in diverse barren, eetcafés, hotels en eventbureaus in binnen- en buitenland. Na het afronden van de Hoge Hotelschool kwam Stan in de sales terecht, maar miste na enkele jaren toch het ‘horecagevoel’. 

Na diverse jaren terug in de horeca begon Stan met het opzetten van zijn eigen bedrijf: Bars & Cars. Met de aankoop van de Piaggio Ape Classic in 2018 werd de eerste stap gezet om drankencatering op bedrijfsborrels, feesten en events in Nederland te gaan verzorgen. Al gauw volgden meerdere barren, uitbreiding van ons horecateam en een mooie reeks van opdrachten op allerlei locaties door heel Nederland.

Met een grote glimlach en een gezonde dosis liefde voor het vak verzorgen wij niet alleen een sfeervolle bar op jouw bedrijfsborrel, maar ook voor gastvrij barpersoneel, breed assortiment van dranken, diverse cocktails & alcoholvrije mocktails, feestelijke bubbels, smaakvolle borrelhapjes, populaire F1 Race Simulators en eventmaterialen. 

Een borrel, feest of event voor één dag of meerdere dagen, de inzet van één of meerdere barconcepten, een kleine of juist een enorme groep, binnen- of buitenlocatie, puur alleen drankcatering of juist een complete borrel? Laat het ons weten en wij denken graag mee naar een passende invulling.

Bars & Cars zorgt voor mobiele barconcepten tijdens jouw bedrijfsborrel of feest op jouw eigen locatie. Tot snel!

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×