Skip to content
Bedrijfsfestival
Compleet pop-up event in festivalsfeer op jouw locatie!
Bedrijfsfestival op locatie

Bars & Cars verzorgt een sfeervol festivalconcept voor jouw bedrijfsevenement op jouw eigen bedrijfslocatie. Van borrel, relatie event, opening van jouw bedrijf tot personeelsfeest. Waarom een externe eventlocatie afhuren als het ook gewoon voor de deur van jouw bedrijfslocatie of in jouw bedrijfshal kan plaatsvinden?

Wij zorgen voor bemande pop-up barren & foodtrucks waar je kan genieten van de heerlijke dranken met versbereide hapjes & gerechtjes. Naast de dranken en catering kunnen wij ook voor tenten, entertainment en aankleding zorgen. 

En dat allemaal in festivalstijl!

Zomer of winter, binnen- of buitenlocatie? Tover jouw hal, loods of parkeerterrein om in jouw eigen eventlocatie! Geen tijd of de ervaring om dit helemaal zelf te organiseren? Wij organiseren jouw bedrijfsfestival, foodfestijn, Pop-Up bedrijfsborrel waar en wanneer je wilt.

Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze concepten voor een bedrijfsfestival op jouw eigen locatie.

Creëer jouw eigen festival op locatie

Dit jaar iets anders dan anders? Jij regelt de locatie; wij zorgen voor de juiste invulling!

Mobiele barren

Vanuit onze mobiele barren serveren wij de heerlijkste dorstlessers. Afhankelijk van het seizoen en op basis van jouw wensen presenteren wij de gewenste dranken. Proost!

fbb881f6-b64f-4a92-89d1-32d5fcde0729
Foodtrucks
Onze stijlvolle foodbarren (Piaggio’s) of foodtrucks staan klaar met smaakvolle fingerfood en gerechten, live bereid door onze chefs. Bon Apetit!
54f3e3f9-8e2e-4aff-8230-aedc1f0a1383
Tent & aankleding
De sfeervolle stretchtent met stijlvolle mobiele drank- en foodbarren/foodtrucks, verlichting en passende aankleding zorgen voor een fantastische festivaluitstraling.
03d02cd7-67a6-472c-9e82-696653e41a0a
Entertainment

Ook voor entertainment kan je bij Bars & Cars terecht! Van live muziek, DJ show, entertainers die tussen het publiek lopen of juist activiteiten in de hoek van de tent; vrijwel alles kan. 

—— ALLES GEREGELD

Compleet
bedrijfsfestival
op jouw locatie!

Wij zorgen voor een stijlvolle stretchtent met sfeervolle aankleding, mobiele barren en foodbars!

Bedrijfsfestival - Pop-up bedrijfsborrel op locatie

Prijs op aanvraag

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×