Skip to content

Mobiele Bar

Sfeervolle bar met tapbier, wijnen & fris

Corona proof borrelen

All-in arrangement

Compleet barconcept

Dranken + hapjes

Mobiele Pop-up bar voor jouw feest!

Binnenkort een gezellige borrel op de zaak of in de tuin? Op zoek naar een sfeervolle bar voor jullie bruiloft? Boek nu onze compleet verzorgde Mobiele Pop-up Bar met barpersoneel én dranken voor een scherpe prijs.

Geniet met onze pop-up Mobiele Bar van een ruim drankenassortiment en professionele barservice. Van jouw favoriete bier(en) van de tap, heerlijke wijnen t/m een breed frisdrankassortiment & sappen. Optioneel kan je deze dranken uitbreiden met verschillende speciaalbieren (van de tap), bubbels (van de tap), cocktails, mocktails & uiteraard smaakvolle borrelhapjes. 

Voor onze barconcepten zetten wij een van onze eyecatchers in. Kies voor een van de Italiaanse Piaggio Ape‘s, stijlvolle MINI, stoere Industriële BarCoolrolly Bar of klassieke Renault Estafette als bar én eyecatcher op jouw locatie. 

Wij zorgen voor een complete Pop-Up Bar tijdens jouw bedrijfsborrel, verjaardagsfeest of bruiloft op jouw locatie.

—— Maakt jouw event compleet

Mobiele Pop-Up Bar

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn populaire opties beschreven die i.c.m. onze Mobiele Pop-up Bar erbij kunnen worden gehuurd.

Mix de barren

Combineren met de  Cocktailbar? Dat kan!

Borrelhapjes 1

Borrelhapjes

Smaakvolle mix van verse borrelhapjes

Renault Estafette Bar

Foodtruck(s)

Foodtruck op jouw feest? Ook dat kan!

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Aankleding

Van statafels en heaters t/m complete (stretcht)tenten

F1 Bar F1 Simulator Actiefoto

Entertainment

Van Race Simulators & VR games tot DJ shows

—— Pop-Up Bar op jouw locatie

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw bedrijfsborrel, feest of event te regelen? Met onze Pop-Up Barren regelen wij een compleet verzorgde pop-up borrel op jouw locatie.

Onze barconcepten worden aangeboden inclusief dranken, personeel, transport en de op- en afbouw op jouw locatie. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Corona proof Borrelen

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze de Pop-Up Bar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden op jouw locatie. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Pop-Up Bar toch annuleren i.v.m. het coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte