Skip to content

Race Bar

Complete race experience op jouw locatie!

Corona proof borrelen

Officiële race simulators

Dranken & hapjes

Arrangementen

Racen & Borrelen op jouw locatie

Altijd al in de huid van een echte racecoureur willen kruipen om als snelste over het circuit te racen? Op zoek naar een sfeervolle bar mét entertainment op jouw locatie? Boek onze compleet verzorgde Race Bar met barpersoneel, Race Simulator(s) & dranken.

Race als een volwaardig autocoureur over de virtuele circuits in een van de officiële Race Simulators. Geniet in de Race Bar van een ruim drankenassortiment, heerlijke borrelhapjes & professionele barservice.

Deze complete Race Bar zorgt voor een complete race experience op jouw bedrijfsborrel, personeelsfeest of verjaardagsfeest.   

Unieke combinatie van racen & borrelen op jouw eigen locatie! 

 

—— Unieke combinatie van Racen & Borrelen

Complete Race Bar

Op aanvraag: Uitbreiding dranken, catering, personal branding op de F1 simulators, Virtual Reality Simulators.

Inzet van Race Simulators

De Race Simulator bestaat o.a. uit de officiële playseats. Deze playseat geeft je een realistisch race gevoel doordat je net zoals een echte coureur in de seat ‘ligt’. Wist je dat zelfs echte coureurs hebben geholpen bij de ontwikkeling van deze ultieme racebeleving? De racestoel is zelfs zo goed nagebootst dat de ‘echte’ coureurs zich op deze simulators voorbereiden op hun volgende race.

Door onze samenwerking met Urban Events bieden wij een groot assortiment van Race Simulators aan. Urban Events is al bijna 10 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van race simulators en Virtual Reality ervaringen op events. De speciale playseats zijn de officiële en gelicenseerde playseats van de topteams uit de hoogste klasse van de autosport. Inclusief de officiële kleurencombinaties en logo’s! Naast de playseats van de topteams kunnen wij ook witte of zwarte playseats verzorgen waarop personal branding zoals bedrijfslogo’s of teksten kunnen worden geplaatst.

—— Race Arrangement

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw bedrijfsborrel, feest of event te regelen? Met onze Race & Borrel Arrangementen regelen wij een compleet verzorgde Race Bar op jouw locatie.

Onze barconcepten worden aangeboden inclusief dranken, barpersoneel, transport en de op- en afbouw op jouw locatie. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn populaire opties beschreven die i.c.m. onze Race Bar erbij kunnen worden gehuurd.

Mix de barren

Combineren met de  Cocktail- of Bubbelsbar?

Industriële Bar

Borrelhapjes

Smaakvolle mix van verse borrelhapjes

Renault Estafette Bar

Foodtruck(s)

Foodtruck op jouw feest? Ook dat kan!

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Aankleding

Van statafels en heaters t/m complete stretchtenten.

VR Voetbal Simulator op event

Entertainment

Van Race Simulators, VR games tot DJ shows.

—— Racen & Borrelen

Dé Race Bar voor elke locatie in Nederland

De racesport is “hot” in Nederland en de populariteit neemt toe. De Race Bar zorgt voor een unieke mix van racen en gezellig borrelen op jouw eigen locatie. Wij zorgen voor een compleet barconcept waarbij je in de huid van een echte autocoureur kunt kruipen en daarnaast heerlijk kunt borrelen met collega’s en vrienden.

Race virtueel over jouw favoriete circuit!

Door de inzet van populaire race simulators en een sfeervolle mobiele Race Bar kun je op vrijwel elke locatie een echte Race Experience beleven. Hierdoor hoef je zelf echt niet naar het circuit te gaan. Met de nieuwste racegames kun je bovendien jouw favoriete circuit en coureur kiezen. Ready to race?!

Corona proof Racen & Borrelen

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze de Race Bar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden in jouw eigen bedrijf. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Race Bar toch annuleren i.v.m. het coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Offerte ontvangen?

Ontvang een duidelijke en vrijblijvende offerte

×
Hallo!

Klik op ons logo hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@bars-cars.nl

×