Skip to content

Cocktailbar

Cocktails & Mocktails!

Corona proof borrelen

Smaakvolle cocktails

Ook alcoholvrije cocktails

Cocktailarrangement

Cocktailbar op jouw feest!

Wil je jouw feest of bedrijfsborrel extra bijzonder maken? Zet onze stijlvolle Cocktailbar met barpersoneel in op jouw locatie met een breed aanbod van verschillende cocktails en alcoholvrije cocktails. 

Alle cocktails worden live bereid met verse garneringen door onze bartenders. Naast de populaire Mojito’s en Cuba Libre cocktails bieden wij ook heerlijke alternatieve cocktails en alcoholvrije mocktails aan. Specifiek op zoek naar een Gin-Tonic Bar? Bekijk hier onze mogelijkheden.

Met de inzet van onze Piaggio Ape Classic, Renault EstaffeteMINI, Industriële Bar en Coolrolly Bar bieden wij sfeervolle Cocktailbarren én eyecatchers aan voor zowel binnen- als buitenlocaties.

Onze barconcepten zijn Corona Proof. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk te maken. 

Complete Cocktailbar voor jouw bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, housewarming of de opening van het nieuwe bedrijfspand!

—— Geniet van Cocktails met live bereiding

Complete Cocktailbar

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn de populairste opties beschreven die i.c.m. onze Cocktailbar erbij kunnen worden gehuurd.

Mix de barren

Kies voor diverse Pop-up barren op jouw feest!

Borrelhapjes 1

Catering

Borrelhapjes, BBQ’s met live cooking & diners

Renault Estafette Bar

Foodtruck(s)

Live Cooking, streetfood, BBQ’s en gezelligheid!

510298c3-ea41-48bd-97de-59212d188149

Aankleding

Van statafels en heaters t/m complete (stretcht)tenten 

F1 Bar F1 Simulator Actiefoto

Entertainment

Van Race Simulators & VR games tot DJ shows

—— Live bereiding & verse garneringen

Cocktails & Mocktails

Met de Cocktailbar geniet je van heerlijke Cocktails & Mocktails met verse garneringen en live bereiding door ons barpersoneel op jouw feest. 

Kies uit ons ruimte cocktailassortiment naar jouw favoriete cocktails. Van de populaire Mojito, Cuba Libre tot een stijlvolle Daiquiri, Martini, Sex on the Beach of heerlijke Yellow Cab en Moscow Mule. 

Wist je dat wij ook een complete Gin Tonic Cocktailbar aanbieden? 

Naast de cocktails bieden wij een gevarieerd assortiment van mocktails aan. Deze cocktails zijn compleet alcoholvrij en ideaal voor vrijdagmiddagborrels of als goed alternatief naast de alcoholische cockails.

Alle cocktails en mocktails worden live bereid bij de Cocktailbar. De dranken worden bereid met een ruim assortiment van verse garneringen (citroen, lemoen, sinasappel, etc.) en uiteraard in bijpassend cocktailglaswerk. 

Wij bieden meerdere cocktailbarren aan zodat je jouw favoriete Cocktailbar kunt inzetten op jouw locatie: Piaggio Ape Classic, Renault Estafette, MINI 850, Industriële Bar of de Coolrolly Bar.

De Cocktailbar wordt met alle bijbehorende cocktailmaterialen en met barpersoneel aangeboden. Uiteraard worden er meerdere barmedewerkers en barren ingezet bij grote groepsgroottes.

Naast de dranken bieden wij ook diverse cateringmogelijkheden  aan, zoals variatieplateaus met heerlijke borrelhapjes of een BBQ met live cooking door onze chef-kok. 

Corona proof Borrelen

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze deze Cocktailbar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden in jouw eigen bedrijf. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Cocktailbar toch annuleren i.v.m. het coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Cocktailbar op locatie

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw bedrijfsborrel, feest of event te regelen? Met onze Pop-Up Cocktailbarren regelen wij een compleet verzorgde pop-up borrel met cocktails op jouw locatie.

Onze barconcepten worden aangeboden met dranken, personeel, transport en de op- en afbouw op jouw locatie. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte