Skip to content

Self-service Bar

Pop-up Bar zonder personeel

Coronaproof Bar

Makkelijk, snel & veilig

Scherpe prijzen

Voor 1 of meerdere dagen

Pop-up Bar met zelfbediening

Ontdek onze onbemande Self-service Barren voor een feestelijke bedrijfsopening, aangepaste bedrijfsborrel of als smaakvolle bar tijdens jouw bijeenkomst of trainingsdag

De Self-service Bar beschikt over een ruime 3-deurs koeling, LED-verlichting, groot RVS werkblad en de bar staat op handige zwenkwielen met voetrem. Kortom, een sfeervolle én handige bar met zelfbediening op jouw binnen- of buitenlocatie. 

De koelingen van de bar worden kant-en-klaar gevuld met de gewenste dranken. Van (tap)bieren, wijnen, frisdranken, sappen t/m bruisende bubbels, koffie & cappuccino’s. Wij leveren ook het glaswerk erbij wat vies retour kan; handig! Naast de dranken en het glaswerk kunnen wij uiteraard ook zorgen voor smaakvolle borrelhapjes. 

Wil je de Self-service Bar helemaal ‘eigen’ maken? Personaliseer deze bar met jouw bedrijfslogo, kleuren of teksten.

—— Onbemande Pop-Up bar

Self-service Bar

Klein houden of juist groots uitpakken?

Hieronder zijn populaire opties beschreven die i.c.m. onze Self-service Barren erbij kunnen worden gehuurd.

IMG_4278

Mix de barren

Creeër een leuke mix van verschillende Self-service Barren of zet meerdere barren in voor verschillende ruimtes op jouw locatie.

Piaggio Ape Pick-up

Branding

Wil je extra opvallen of wil je de Self-service Bar helemaal ‘eigen’ maken? Vraag naar de diverse mogelijkheden van personal branding.

Industriële Bubbels Bar

Lichtletters

Naast de eyecatchers kunnen wij voor de populaire lichtletters (BAR), bijpassende decoratie en stijlvolle aankleding of decoratie zorgen.

Borrelhapjes 1

Borrelhapjes

Laat jouw gasten genieten van smaakvolle dranken en catering met optioneel een persoonlijke boodschap of jouw logo.

F1 Bar F1 Simulator Actiefoto

Entertainment

Extra aandacht trekken? Zet onze race simulators of virtual reality opstellingen in en start een leuke competitie met jouw gasten! 

—— Maakt jouw event compleet

Hapjes & Foodcorners

Uitbreiden met heerlijke hapjes, snacks of complete foodcorners? Wij bieden diverse smaakvolle hapjes en foodcorners aan in combinatie met onze Self-service Barren. Vraag naar onze cateringmogelijkheden.

Entertainment erbij?

Ben je naast de drankjes en hapjes ook op zoek naar leuke en interactieve entertainment? Creeër jouw complete hospitality corner op jouw afdeling, kantoor of in het magazijn met onze supersnelle Race Simulators of innovatieve Virtual Reality Simulators

Start een competitie met jouw collega’s, vrienden of bezoekers en rij de snelste tijd van jouw team in de race simulators. Of geniet een van de vele VR experiences op de Virtual Reality opstellingen. Uiteraard worden zowel de race simulators als de VR opstellingen Corona-proof aangeboden met optioneel professionele begeleiding op 1,5 meter afstand. 

—— Self Service is ook een service

Wij regelen het

Geen tijd of zin om alles zelf voor jouw event te regelen? Met onze pop-up Self-service Bar regelen wij een compleet verzorgde bar met zelfbediening op jouw locatie.

Op basis van jouw wensen maken wij een passend voorstel  op. Dit kan voor de inzet van één dag of meerdere huurdagen zijn, met één specifieke drank of een heel drankassortiment, met of zonder hapjes of overige catering.

Heb je bepaalde wensen of wil je eerst overleggen? Geen probleem! Neem contact met ons op en stel jouw vragen.

Coronaproof

Bars & Cars verzorgt op verantwoorde wijze de Self-service Bar. Ook in deze tijd van Corona/COVID-19. Dit betekent dat wij ons houden aan de richtlijnen en maatregelen die het RIVM en de overheid hebben opgesteld. Onze barren en borrels zijn zeer geschikt om veilig te laten plaatsvinden in jouw eigen bedrijf. Wij hebben diverse maatregelen genomen om dit mogelijk maken. Graag informeren wij je hoe wij jouw locatie corona proof kunnen maken voor een onbezorgde borrel. 

Wil je na een reservering de Self-service Bar toch annuleren i.v.m. het coronavirus? Dat kan geheel vrijblijvend en kosteloos! 

—— Offerte ontvangen?

Ontvang binnen 48 uur een duidelijke en vrijblijvende offerte